Skip to main content

Welkom

Bijdrage Event 2024

Uitnodiging om een bijdrage te leveren PGM Open Event 2024

We nodigen je uit om mee te denken en te doen met aansprekende voorbeelden/ideeën rondom programma’s en het thema dat we hiervoor hebben beschreven. Heb je ideeën voor onderwerpen binnen dit thema, voor sprekers/gasten en/of voorbeelden van cases/producten uit de praktijk, en/of zou je zelf een bijdrage willen leveren, stuur dan voor vóór 8 maart 2024 jouw idee, suggestie of voorstel uitgewerkt in het intakeformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hanteren de volgende criteria waaraan de bijdrage moet voldoen: 

  • een duidelijke link met het thema hebben
  • de link met het vak programmamanagement is duidelijk aanwezig. De bijdrage is gericht op het ontwikkelen van nieuwe inzichten voor het vak van programmamanagement. Dat hoeft niet in de vorm van ultieme antwoorden, maar kan ook in de vorm van eerste ideeën, onderzoeksvragen waar we ter plekke mee aan de slag gaan, e.d.
  • de bijdrage is (grotendeels) interessant voor onze doelgroep van ca. 300 programmamanagers, opdrachtgevers of adviseurs uit diverse sectoren
  • de bijdrage duurt 60 minuten
  • Je hebt ervaring met ‘optreden voor een groep’ en het verzorgen van een aantrekkelijk programmaonderdeel. Je bijdrage kent een passende werkvorm bij het onderwerp. Daarbij zoeken wij in het programma naar een afwisseling van werkvormen (luisteren, participeren, creatief aan de slag) en werkvormen die in zichzelf recht doen aan het thema (ervaringsleren)
  • je draagt actief bij aan het bekend maken van het PGM Open Event (bijvoorbeeld via eigen sociale media, eigen websites of netwerken, e.d.).

Het PGM Open heeft geen commerciële doelstelling en daarom selecteren we met name op basis van inhoudelijkheid en de vernieuwende potentie van een bijdrage. Bijdragen met enkel een commercieel doel worden niet geaccepteerd.

We zien je suggesties of voorstellen graag tegemoet! Mail je bijdrage vóór 8 maart 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarna gaat voor ons de grote puzzel starten om van alle inzendingen te bekijken welke bijdragen een plek kunnen krijgen in het programma. Wellicht dat we nog contact met je opnemen voor nadere informatie/ toelichting, dus noteer s.v.p. ook je contactgegevens onderaan. We streven er in ieder geval naar om je eerste helft april uitsluitsel te geven of jouw bijdrage wordt opgenomen in het definitieve programma. Zo niet, dan hebben we ook ongeveer 10 x per jaar netwerkbijeenkomsten die we organiseren: korte, interactieve sessies met ongeveer 30 deelnemers. Als we denken dat je bijdrage daarvoor meer geschikt is, laten we het ook zeker weten.