Banen

Met PGM Open Banen creëren we een plek waar je vacatures voor een programmamanager of aanverwante rollenkunt plaatsen en vinden. Heb je ook een vacature, dan kunnen we hem hier voor je onder de aandacht brengen.

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. Onze nieuwsbrief gaat gemiddeld 10 keer per jaar naar circa 5.500 lezers. De mensen die we bereiken zijn gedreven om programma's goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op onze site, LinkedIn-pagina en in onze nieuwsbrief delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen. Het kunnen zowel tijdelijke rollen als permanente functies zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij vervullen een rol als intermediair door vacatures te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • Je levert zelf de vacature tekst aan in de vorm van een pdf-bestand in jullie eigen huisstijl (via deze website).
  • Wij plaatsen de vacature op onze site, delen hem op onze socials en kondigen hem aan in onze nieuwsbrief met ruim 5.500 abonnees.
  • Verder gaan wij “er niet tussen zitten”. Eventuele verdere communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen geïnteresseerde en de organisatie.

Wij vragen een beperkte vergoeding van € 250,-. Hiervoor plaatsen wij de vacature op onze site, vermelding in de nieuwsbrief en op onze LinkedIn-pagina. De opbrengsten investeren we in onze activiteiten voor de community van professionals in programmamanagement, zoals het event en de netwerkbijeenkomsten.  

Meld hier een vacature aan

Vul hier de naam van je organisatie in
Vul hier de functietitel of rol in
Per wanneer moet de vacature vervuld zijn of wanneer deze komt te vervallen?
Upload hier de vacature in PDF-formaat
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je achternaam in.
Invalid email address.
Plaats s.v.p. een vinkje.

Gemeente Den Haag

Programmamanager Alledaags Maatwerk (32/36 uur)

Ben jij die verbinder die denken en doen met elkaar verenigt? Dan is de gemeente Den Haag op zoek naar jou! Als Programmamanager Alledaags Maatwerk krijg je veel mooie uitdagingen. Je vertaalt kansrijke businesscases of wilde ideeën door naar concrete pilots, geeft richting aan de werkwijze en brengt binnen dit team verbinding aan op zowel proces als inhoud.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates