Banen

Met PGM Open Banen willen we een plek gaan creëren waar je vacatures op het gebied van programmamanagement kunt plaatsen en vinden. Heb je een vacature voor een programmamanager of aanverwante rollen zoals een programmaondersteuner? Laat weten, dan publiceren we hem hier!

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. Onze nieuwsbrief gaat gemiddeld 8 keer per jaar naar ruim 5.000 lezers. De mensen die we via onze community bereiken zijn stuk voor stuk sterke persoonlijkheden. Zeker niet hetzelfde en zeker niet allemaal passend op elk vraagstuk van een organisatie, maar wel gedreven programma's goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Het zijn medewerkers in loondienst bij grotere organisaties, zelfstandigen of professionals in dienst van adviesorganisaties. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op onze site en in onze nieuwsbrief delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen, zoals programmaondersteuners met ons netwerk. Het enige criterium is dat het om een functie of rol op het gebied van programmamanagement gaat. Het kunnen zowel tijdelijke als permanente functies of rollen zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij vervullen een rol als intermediair door vacatures te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • Je levert zelf de vacature tekst aan in de vorm van een pdf-bestand in jullie eigen huisstijl (via deze website).
  • Wij plaatsen de vacature op onze site en kondigen hem aan in onze nieuwsbrief.
  • Verder gaan wij “er niet tussen zitten”. Eventuele verdere communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen geïnteresseerde en de organisatie.

Wij vragen een beperkte vergoeding van diegene die een vacature plaatst. Daarmee betalen wij de kosten voor onderhoud van het netwerk en de site. In 2021 bedraagt de vergoeding € 250,-.

We nodigen organisaties die een vacature hebben of meer informatie willen ontvangen uit met ons contact op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook nodigen we de mensen in ons netwerk uit regelmatig de site te bekijken of er nieuwe vacatures op staan.

Royal HaskoningDHV

Proces- en programmamanager Energiestrategieën (32-40 uur)

Korte omschrijving
Ter versterking van onze capaciteit en acquisitiekracht in de Randstad, zijn wij op zoek naar een ervaren consultant in het publieke domein en publiek-private samenwerkingsverbanden.

Meld hier een vacature aan

Vul hier de naam van je organisatie in
Vul hier de functietitel of rol in
Per wanneer moet de vacature vervuld zijn of wanneer deze komt te vervallen?
Upload hier de vacature in PDF-formaat
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je achternaam in.
Invalid email address.
Plaats s.v.p. een vinkje.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates