Skip to main content

Banen

Met PGM Open Banen creëren we een plek waar je vacatures voor een programmamanager of aanverwante rollenkunt plaatsen en vinden. Heb je ook een vacature, dan kunnen we hem hier voor je onder de aandacht brengen.

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. Onze nieuwsbrief gaat gemiddeld 10 keer per jaar naar circa 7.000 lezers. De mensen die we bereiken zijn gedreven om programma's goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op onze site, LinkedIn-pagina en in onze nieuwsbrief delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen. Het kunnen zowel tijdelijke rollen als permanente functies zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij vervullen een rol als intermediair door vacatures te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • Je levert zelf de vacature tekst aan in de vorm van een pdf-bestand in jullie eigen huisstijl (via deze website).
  • Wij plaatsen de vacature op onze site, delen hem op onze socials en kondigen hem aan in onze nieuwsbrief met circa 7.000 abonnees.
  • Verder gaan wij “er niet tussen zitten”. Eventuele verdere communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen geïnteresseerde en de organisatie.

Wij vragen een beperkte vergoeding van € 250,- (excl. btw). Hiervoor plaatsen wij de vacature op onze site, vermelding in de nieuwsbrief en op onze LinkedIn-pagina. De opbrengsten investeren we in onze activiteiten voor de community van professionals in programmamanagement, zoals het event en de netwerkbijeenkomsten.  

Meld hier een vacature aan

Vul hier de naam van je organisatie in
Vul hier de functietitel of rol in
Per wanneer moet de vacature vervuld zijn of wanneer deze komt te vervallen?
Upload hier de vacature in PDF-formaat
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je achternaam in.
Invalid email address.
Plaats s.v.p. een vinkje.

Renor

Programma-adviseur verduurzaming vastgoed (32-40 uur, Remote/Amsterdam)

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, en wil je écht impact gaan maken? Dan heeft Renor jou nodig! Voor de huidige en nieuwe vastgoedportefeuilles die zij helpen verduurzamen zoeken ze een programma-adviseur die het team komt versterken.
 
De missie van Renor is om zoveel mogelijk organisaties te activeren in het verduurzamen van de vastgoedportefeuille. De rol als programma-adviseur is volledig in lijn met deze missie, waarbij je meerdere organisaties ondersteunt met zowel maatschappelijk als commercieel vastgoed. Met onze beproefde programmatische aanpak en zelf ontwikkelde innovatieve software maak je hierbij de meest uiteenlopende vastgoedportefeuilles klaar voor de toekomst. 

Sluitingsdatum: 9 juli 2024

Gemeente Geertruidenberg

Programmamanager Wonen (1.0 fte)

Als programmamanager ben je een expert in programmatisch werken en vind je het belangrijk om dit binnen de organisatie verder te ontwikkelen en te implementeren. Jouw specifieke focus ligt vooral op het realiseren van ambities op het gebied van wonen en huisvesting voor bijzondere groepen. Je vertaalt de visie van het programma naar concrete doelen en zorgt ervoor dat deze worden behaald. Je stuurt de ontwikkeling van het gemeentelijk beleid op dit vlak aan en adviseer je de directie en het college op zowel strategisch als tactisch niveau. Omdat de gemeente Geertruidenberg een kleinschalige organisatie is, ben je breed inzetbaar en zul je veel dynamiek ervaren. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling.

Een interessante, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is.

Stichting Emergis

Programmaleider digitalisering in de zorg (32-36 uur)

Als projectleider is je voornaamste taak het leiden van grote of complexe projecten en (strategische) programma’s. Je werkt daarbij samen met verschillende collega's uit de organisatie. Dit maakt het werken binnen het projectenbureau afwisselend en uitdagend. Stichting Emergis is specifiek op zoek naar een collega die het programma digitalisering in de zorg voortzet. Wil jij projecten en programma’s leiden die bijdragen aan een goede mentale gezondheidszorg in Zeeland? Word jij enthousiast van digitale zorg, innovatie en wil je samen programmamanagement verder vormgeven? Lees dan onderstaande vacature: