Event 2023

PGM Open Event 26 september 2023

Thema Professioneel werken in programma’s

In de afgelopen 10-15 jaar heeft het vak programmamanagement zich stevig ontwikkeld. In steeds meer organisaties worden ingewikkelde opgaven als programma’s aangepakt en ook tussen organisaties ontstaan samenwerkingen die als programma worden ingericht. De volwassenheid van programma’s is in veel organisaties gegroeid en groeiende. De urgentie van het vak programma-management is daarmee groter dan ooit en verder werken aan professioneel programmamanagement essentieel. Voor het PGM Open Event 2023 nemen we daarom het thema ”professioneel werken” als rode draad. We gaan op zoek naar bouwstenen voor wat professioneel werken in programma’s is en moet zijn. We kiezen daarbij drie invalshoeken om dit thema uit te diepen:

  • de mens als sleutelfiguur; waarbij het gaat om wat een professionele rolinvulling is voor programmamanager, opdrachtgever,-secretaris en andere rollen in programma’s,
  • het programma als werkvorm; wat is nu een professioneel vormgegeven programma eigenlijk - en wat ook niet?;
  • de organisatie waarin programma’s worden uitgevoerd, waarbij het hier vooral gaat om de vraag ‘wat er nodig is in de organisatie om programmamanagement optimaal tot zijn recht te laten komen?’.

            Start kaartverkoop: april 2023

Organisatie

Het PGM Open Event wordt georganiseerd door een projectteam, ondersteund door SPITZ congres en event. Allerlei mensen uit het veld van programmamanagers en inhoudelijke experts leveren een bijdrage om samen tot een mooi programma te komen.

Als je contact met ons wilt opnemen over het PGM Open Event kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer over de organisatie achter PGM Open weten, ga dan naar de pagina over ons.

Eerdere events

Hieronder kun je terugkijken naar eerdere events in de vorm van filmpjes, foto’s en presentaties van de sessies die tijdens deze edities zijn verzorgd.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates