PGM Open Event

Inschrijven PGM Open Event 2022

‘Het nieuwe samenwerken aan programma’s’

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het PGM Open event 2022! Lees hier alles over het programma en de workshops.

Tarief 
Het reguliere tarief bedraagt € 595,- exclusief btw. Bij groepsinschrijvingen (minimaal 3 personen) bedraagt de prijs per persoon € 520,- exclusief btw. 

Betaling via iDEAL
PGM Open is een stichting zonder winstoogmerk. Je helpt ons door online te betalen via iDEAL. Je ontvangt direct een factuur met een betaalbevestiging via de website. Wij begrijpen dat vaak een werkgever voor één of meerdere mensen betaalt; als het mogelijk is om dit met een interne declaratie bij de werkgever te organiseren, helpt ons dat enorm. De inschrijving is dan direct definitief. 

Betaling achteraf 
Het is ook mogelijk om in te schrijven, een factuur te ontvangen per mail op naam van de werkgever en vervolgens te betalen. De factuur ontvang je automatisch op het moment dat je je registreert. Vul direct de juiste factuurgegevens in, die kun je achteraf niet meer aanpassen! Zoals bijvoorbeeld een opdrachtnummer of betaalreferentie. De inschrijving wordt definitief zodra de betaling is ontvangen. 

Informatie PGM Open
Stichting PGM Open
Oliemolenhof 14-A
3812PB AMERSFOORT

KvK 81764057
BTW nummer NL8622.11.888.8.B.01
IBAN NL44 TRIO 0320 1999 32

Annuleren of aanpassen
Tot twee weken voor het event kun je kosteloos annuleren door je uit te schrijven via Mijn PGM Open. Ben je als groep aangemeld, maar is een van de deelnemers verhinderd? Tot twee weken voor het event kun je kosteloos annuleren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Als je binnen twee weken annuleert, volgt er geen restitutie van de deelnamekosten. Je plaats mag natuurlijk altijd door een vervanger worden ingenomen. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Coronamaatregelen 
PGM Open is een event dat zich te houden heeft aan de vigerende regels van de Nederlandse overheid. Het kan zijn dat deze veranderen richting 3 februari 2022. Hou de website in de gaten en vanzelfsprekend informeren wij degenen die zich hebben ingeschreven. 

Mocht het event wegens coronamaatregelen onverhoopt niet op 3 februari 2022 gehouden kunnen worden, dan zullen wij hetzelfde event op een andere datum organiseren. Als vrijwilligersorganisatie die tegen kostprijs dit event organiseert, proberen wij met alle leveranciers (de locatie, de cateraar, de videomaker etc.), met onze gastsprekers en met alle deelnemers gezamenlijk af te spreken dat we met gesloten beurs verplaatsen. Op die manier proberen we het risico dat wij nemen om dit event te organiseren, te mitigeren. Helaas is dit risico niet te verzekeren. Om deze reden blijft je inschrijving staan in geval we moeten verplaatsen. 

Datum 03-02-2022
Einddatum 03-02-2022
Prijs per persoon €595,00
Locatie De Fabrique, Utrecht

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates