Skip to main content

Event 2024

Inschrijfinformatie

PGM Open (als organisatie zonder winstoogmerk) heeft er ook dit jaar voor gekozen om het reguliere tarief voor het Event in 2024 niet te verhogen. Wel hebben we de groepskorting iets aangepast. Op deze manier willen we het Event toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen.

Tarieven (per persoon, exclusief btw)

€ 595,- p.p

Individueel 

Regulier tarief

€ 545,- p.p

Groep

Tarief met groepskorting (vanaf 3 personen)

Hoe je kunt helpen de kosten zo laag mogelijk te houden

PGM Open is een stichting zonder winstoogmerk. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Als deelnemer aan het Event kun je daarbij helpen. Allereerst door de inschrijving ineens juist in te vullen. Heb je niet alle benodigde informatie voorhanden? Schijf je dan later in, in één keer goed. Achteraf aanpassen is voor ons kostbaar. Verder helpt het ons enorm als je bij de inschrijving direct betaalt (via iDEAL). Dat scheelt in de extra uren van de vrijwilligers achter PGM Open.

Een betaalde factuur = je bewijs van inschrijving
Natuurlijk krijg je een mail met een bevestiging van je inschrijving. Je krijgt geen apart toegangsbewijs. Een betaalde factuur is een bewijs van inschrijving. Totdat een factuur is betaald, geldt de inschrijving als voorlopig. In de maanden en weken voor het Event volgt per mail, nieuwsbrief en website nadere informatie over het programma.

Hoe je kunt inschrijven

Je kunt kiezen uit drie opties bij inschrijving:

Optie 1: Direct inschrijven en betalen (onze voorkeur)

Je betaalt zelf en declareert eventueel de factuur.

 • Je vult op de volgende pagina het inschrijfformulier in en betaalt direct via iDEAL.
 • Je krijgt per mail (op het adres dat je zojuist hebt opgegeven) een factuur die tevens dient als bewijs van betaling.
  De factuur kan niet meer worden aangepast.
 • De inschrijving is definitief en je bent verzekerd van toegang.

Betaalt je werkgever je inschrijving, dan kun je deze factuur gebruiken om intern te declareren (dat helpt ons!). Wil je jezelf inschrijven en je werkgever later laten betalen, dan is dit niet de goede inschrijfoptie.

⚠️ Lees bovenstaande tekst voordat je je gaat inschrijven

Inschrijving PGM Open Event 


Optie 2: Betalen op rekening

Jij of je werkgever betaalt de factuur achteraf (na inschrijving).

 • Je vult op de volgende pagina het inschrijfformulier. Je kunt allerlei informatie een plek geven die ook op de factuur komt, zoals een inkoopordernummer.
 • Kies bij Betaalwijze voor Betaling achteraf.
 • Je krijgt per mail (op het adres dat je zojuist hebt opgegeven) een factuur. De factuur kan niet meer worden aangepast.
 • De inschrijving is voorlopig en wordt definitief nadat de factuur is betaald. Je moet zelf zorgen dat de factuur wordt betaald (door jezelf of door je werkgever).

Heeft je werkgever informatie op de factuur nodig, wil je die intern dan eerst opvragen en dan pas inschrijven? Denk aan het factuuradres, een inkoopnummer, een kostenplaats.

⚠️ Lees bovenstaande tekst voordat je je gaat inschrijven

Inschrijving PGM Open Event 


 Optie 3: Factuur via een inkoopproces

Jouw organisatie betaalt de factuur en op de factuur moet specifieke informatie staan, zoals een inkoopordernummer die je alleen met een offerte kunt laten aanmaken. Of de facturatie moet via een digitaal systeem (zoals e-factureren) worden ingediend.

 • Je vult op de volgende pagina het inschrijfformulier. Je kunt allerlei informatie een plek geven die ook op de factuur komt, zoals een inkoopordernummer.
 • Je krijgt een pro-forma factuur / offerte per e-mail waarmee je een intern inkoopproces kunt starten.
 • Wij krijgen een bestelopdracht met inkoopinformatie en sturen daarna de factuur.
 • De inschrijving is voorlopig en wordt definitief nadat de factuur is betaald.

Heb je vragen? Stel ze dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

⚠️ Lees bovenstaande tekst voordat je je gaat inschrijven

Inschrijving PGM Open Event met factuur via inkoopproces