Skip to main content

Event

PGM Open Event is hét event over programmamanagement in Nederland. We brengen inspirerende sprekers en deelnemers bij elkaar om vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen in het vak te verkennen en samen te zoeken hoe we het werken aan programma’s verder kunnen verbeteren.

We kijken terug op een mooie editie van het PGM Open Event op 13 september 2022. Het thema was 'Het nieuwe samenwerken in programma's' en dat hebben we gedaan tijdens de 24 workshops, met 32 enthousiaste sprekers. Michel Thiry en Marco Pastors waren onze Keynotes en we hebben flink gelachen bij Patrick Nederkoorn onze Endnote van de dag. 

Het was weer een feest om met ruim 300 deelnemers deze dag te beleven! Tijdens de vele workshops, en tussen de activiteiten door, hebben we veel van elkaar geleerd.

Op 26 september 2023 organiseren we een volgend PGM Open Event, zet hem vast in je agenda!

Heb je wellicht al een leuk idee/ samenwerking voor het event in 2023? Mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie

Het PGM Open Event wordt georganiseerd door een projectteam, ondersteund door SPITZ congres en event. Allerlei mensen uit het veld van programmamanagers en inhoudelijke experts leveren een bijdrage om samen tot een mooi programma te komen.

Als je contact met ons wilt opnemen over het PGM Open Event, vul dan het contactformulier in. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer over de organisatie achter PGM Open weten, ga dan naar de pagina over ons.

Eerdere events

Hieronder kun je terugkijken naar eerdere events in de vorm van filmpjes, foto’s en presentaties van de sessies die tijdens deze edities zijn verzorgd.